Network Marketing Nedir? Nasıl Yapılır? sorularının en doğru cevabı için içeriği okumaya devam ediniz.

Network Marketing Nedir? Network Marketing Nasıl Yapılır?

Network marketing, günümüz ticaretinin en trend satış sistemlerinden birisidir. Doğrudan satış kavramı ile benzer yönleri olan network marketing diğer adı ile ağ pazarlaması, kişinin bağlı olduğu networkün ürün ve hizmetleri satarak kar ya da komisyon kazanmasıdır.

Rakamlarla örnek vermek gerekirse piyasa satış fiyatı 300 TL olan bir ürünü siz network marketing üyesi olduğunuz için 250 TL’ye alabilirsiniz. Aradaki 50 TL karınız olmuş olacaktır. Ayrıca satış başı primde alabilirsiniz. Yine ekip oluşturarak ekibinizde ki üyelerin satışlarında da komisyon alabilirsiniz. Bu örnek verdiğimiz durumlar, rakamlar Network Marketing şirketine göre değişiklik göstermektedir.

İstenilen yerde ve istenilen kadar, çalışılması, ekip oluşturma ve ekipten gelen satışlardan prim alma gibi fırsatlar dolayısıyla günümüzde network marketing trend bir satış sistemidir.

2 kişiden başlayan ekipler günümüzde 50 bin üyeye kadar gitmektedir. Bu ekip içerisinde ki insanlar hem kendilerine hem de ekibinde ki üyelere ek gelir fırsatı sunmaktadır.

Network Marketing Ağımıza Katıl Para Kazan: Bilgi Al 

Network Marketing Nasıl Yapılır?

Network marketing iş modeli hakkında en çok merak edilenlerden biriside nasıl yapılır? sorusudur. Network marketing iş modelini dilerseniz yarı zamanlı dilerseniz tam zamanlı bir iş haline getirilebilir, bu tamamen sizin çalışma azminiz ve isteğinize bağlıdır. Zira günümüzde network marketing ile ciddi paralar kazanan insanlar olduğu gibi yarı zamanlı çalışarak da ek gelir elde eden insanlar mevcuttur.

Ürün ve hizmetler, aracı bir kişi tarafından pazarlandığı için müşteri ürüne ve hizmet karşı güveni sorunu olmamış oluyor. Bu konuyu biraz açmak gerekirse network marketing işi ile uğraşanlar, genellikle yakın çevresinden satışa başlar. Satıcı ve alıcıda arkadaş olduğu için güven sorunu olmaz, ürün ve hizmet kolaylıkla satılmış olunur.

Bu durum satıcı için hızlıca ürün ve hizmet satılması için olumlu bir durumken, alıcı içinde tanıdığı birinden ürün ve hizmet almakta olumlu bir durumdur.

Network Marketing Şirketleri

Türkiye’de ve dünya çapında birçok network marketin şirketleri vardır. Hepsini bir arada sizlere sunmamız sayı gereğince mümkün değildir. Network marketing ağı seçerken, en çok kazandıran network marketing şirketini bulmanız ve ona dahil olmanız çok önemlidir.

Türkiye içerisinde bir network marketing şirketi ağına katılmak isterseniz sizi Dr.Clinic Network Marketing ağına davet etmekteyiz. En çok kazandıran network marketing şirketlerinden birisi olarak; yeni üyelere %35 indirim imkanı, yüksek kar imkanı, kademeli kar artışı gibi imkanlarımız ile binlerce girişimcinin network marketing şirketiyiz.

Network Marketing Nasıl Yapılır?

Network marketing nedir? Network marketing yapan şirketler hakkında detaylıca sizlere bilgi verdik. Peki network marketing nasıl yapılır?

Network marketing yapmak için sürece ilk olarak sermayesiz olarak başlayabilirsiniz. Bunun için ağına katıldığınız network marketing şirketinin ürünlerini indirimli olarak alıp deneyimleyebilirsiniz.

Memnun kaldığınız ürünleri yakın çevrenize önererek onları ürünü aldırmaya teşvik ederek ürünü siz alıp karınızı koyup satabilirsiniz. Daha sonra kendi ekibinize yeni üyeler katabilirsiniz. Bu üyelerin de çevrelerini kullanarak daha fazla satış yapabilirsiniz.

Network Marketing Ağımıza Katıl Para Kazan: Bilgi Al 

Madde Madde Sermayesiz Network Marketing

  • Bir network marketing şirketinin ağına katılın.
  • Ürün ya da hizmeti deneyimleyin.
  • Ürün ya da hizmeti ilk olarak yakın çevrenize tanıtın.
  • Daha sonra yakın çevrenizi de ekibinize katın ve onlarında yakın çevresine satmasını isteyin.
  • Ekibinizle buluşmalar yapın ve ekibi büyütmek için stratejiler geliştirin.
  • Kişisel networkünüzü genişleterek daha fazla satış için stratejiler geliştirin.
  • Sermayeniz varsa sosyal medya ve internet sitesi gibi dijital kanallara reklam vererek kitle oluşturun.

Network marketing ile para kazanmak işte bu kadar kolay. Sizde hemen Dr.Clinic Network Ağına katılın ve ek gelir elde etmeye başlayın.

Dr.Clinic Network Marketing Avantajları

  • Kişisel kazanç avantajı: Kendi kişisel alışverişlerinizden prim alırsınız.
  • Grup kazancı: Alt ekiplerinizden de prim alırsınız.
  • Lider yetiştirme kazancı: Ekibinizde lider olan üyelerden de ayrıca özel prim alırsınız.
  • Kademe primi: Ekibinizin alt üyelerinin kademe artışlarında da özel prim alırsınız.
  • Unvan primi: Her ünvan artışında özel prim alırsınız.
Neden Dr.Clinic?
  • İmalatçı firmayız.
  • 35 yıllık deneyime sahibiz.
  • 2020 ihracat şampiyonuyuz.
  • Deneyimli AR-GE ekibine sahibiz.
  • Güçlü ve etkili kazanç sunarız.
  • Ücretsiz olarak destek sunarız.
  • Birebir ilgi ve alaka ile sorunlarınızı çözeriz.
  • Binlerce referans üyeye sahibiz.
  • Yüksek prim ve yüksek kazanç sunarız.

Network Marketing Ağımıza Katıl Para Kazan: Bilgi Al 

Sıkça Sorulan Sorular

Network Marketing Ne Satar?

Network marketing ne satar? Sorusunun net bir cevabı yoktur. Network Marketing yapan firmaların ürünleri değişkenlik gösterebilir. Hatta bazen ürün değil, hizmet bile satabilirler.

Network Marketing Yasal Mı?

Ülkemizde network marketing şirketleri, yasa gereği bağlı olduğu network marketing şirketlerine fatura kesmekte ve gerekli vergileri ödemektedir.

Network Marketing Yapmak Ne Demek?

Network marketing yapmak, bir network marketing şirketinin ürün ya da hizmetini çeşitli yollar ile pazarlayıp prim, komisyon ve kar gibi değişken yöntemler ile para kazanmasıdır.

Bu yazımızda sizlere network marketing nedir? nasıl yapılır? sorusunun cevabını ve ülkemizde network marketing yapan şirketler ve network marketing ile para kazanmak hakkında bilgi verdik. Sormak istediğiniz soruları yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

2 Replies to “Network Marketing Nedir? Nasıl Yapılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir